FREMTIDSFULDMAGT

Vil du bestemme hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske forhold hvis du en dag ikke selv kan?

Ved at oprette en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal varetage dine økonomiske og personlige forhold, hvis du en dag ikke længere selv kan.

En fremtidsfuldmagt er et alternativ til værgemål. Fra september 2017 blev det nemlig muligt at oprette og tinglyse en fremtidsfuldmagt, som kan træde i kraft, hvis du en dag bliver syg, mentalt svækket m.v. 

Du har således selv mulighed for at bestemme hvem der skal være din(e) fremtidsfuldmægtig(e) og handle på dine vegne, hvis det en dag skulle blive nødvendigt. 

Fremtidsfuldmagten træder kun og først i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere er i stand til at tage vare på sig selv. Laver du en fremtidsfuldmagt, er du sikret din vilje og selvbestemmelse, og samtidig er der styr på forholdene for dine pårørende, hvis det skulle blive aktuelt. 

Vi har gjort det nemt for dig således du nu kan bestille fremtids-fuldmagten online. Klik på “bestil her” og udfyld skemaet og betal. 

Herefter vil vi udarbejde et udkast til din fremtidsfuldmagt, som bliver fremsendt pr. mail. Udkastet vil blive drøftet med dig/jer telefonisk eller ved personligt fremmøde i Det Juridiske Hus i Hjørring.

Når fuldmagten er som du ønsker sørger vi for at den bliver tinglyst, hvorefter du skal underskrive med din NemID. Når fuldmagten er underskrevet skal du vedkende dig fuldmagten ved notaren.

Vores pris for udarbejdelse og tinglysning er kr. 600,-. Dertil kommer der et fast beløb til notaren på kr. 300,- pr. dokument, som du selv betaler direkte til notaren.

Vi hjælper og vejleder dig hele vejen, indtil der foreligger en tinglyst fremtidsfuldmagt.

Bemærk at hvis I er to der ønsker at indsætte hinanden som henholdsvis fuldmagtsgiver og fuldmagtshaver skal formularen udfyldes to gange.

Kontakt os gerne for mere info om fremtidsfuldmagter.

Bestil dit/jeres testamente online...

Scroll til toppen