Om Det Juridiske Hus APS

Det Juridiske Hus åbnede i 2018 og har kontor i Hjørring. Her kan du få juridisk rådgivning og få udarbejdet juridiske dokumenter - både online og ved personligt fremmøde efter aftale. Vi har faste lave priser på en række juridiske ydelser herunder testamente, fremtidsfuldmagter, ydelser i forbindelse med køb og salg af fast ejendom m.v.

Før eller siden i tilværelsen har alle mennesker brug for juridisk assistance. Det kan eksempelvis være når man vil købe et hus og har brug køberrådgivning eller når man vil gøre alvor af at få oprettet et testamente… 

Uanset hvor lille eller stor opgaven synes at være, er du altid velkommen til at kontakte Det Juridiske Hus for at få et uforpligtende tilbud. Vores priser matcher opgaven ligesom vi har faste lave priser på en række ydelser.

Det Juridiske Hus drives ikke af advokater og kan derfor ikke påtage sig retssager, men heldigvis kan vi hjælpe dig med at løse juridiske udfordringer udenfor retssalen.

Selv om Det Juridiske Hus ligger i Hjørring (Nordjylland) er dette ikke afgørende, idet vores juridiske ydelser er uafhængige af geografien. Langt de fleste opgaver kan nemlig løses pr. telefon og mail. For nogle mennesker er det tilstrækkeligt at få styr på juraen uden personligt fremmøde, mens det for andre er væsentligt at de kan møde personligt op på kontoret. I Det Juridiske Hus kan du selv vælge…

Vi har gjort det nemmere at få udarbejdet testamente og/eller fremtidsfuldmagt via vores online-moduler. Du kan således  bestille online uden at give afkald på den vigtige juridisk rådgivning som følger din bestilling. På baggrund af dine svar vil der blive udarbejdet udkast som fremsendes til dig/jer og som drøftes efterfølgende pr. telefon eller på vores kontor.

Derudover har vi en ekstra service for dig som er bosat i Nordjylland, men som pga. dårligt helbred ikke kan komme til Det Juridiske Hus. I dette tilfælde kan vi komme til dig! 

Det Juridiske Hus er endvidere at finde blandt de demensvenlige virksomheder i Danmark.

Kontakt os for en uforpligtende snak pr. telefon eller via vores kontaktformular.

Bestil dit/jeres testamente online

Scroll til toppen