Ønsker du/I at bestille testamente? 
- så se her!

Selv om det ikke er så opløftende at tænke på testamente, så er det i mange tilfælde en nødvendighed, for at sikre dem du har kær. Vi har gjort det nemt for dig/jer...

Tryk [Bestil] herefter vil du blive guidet igennem en række spørgsmål. Er der noget du ikke kan svare på eller er i tvivl om, så drøfter vi det i telefonen. Du har mulighed for at skrive bemærkninger undervejs og til sidst i processen. Når der er svaret på det hele skal du trykke [send]. Der er nu en jurist der vil gå i gang med at udarbejde et udkast til testamentet. Der vil blive aftalt et tidspunkt for telefonisk gennemgang af testamentet, hvor tvivlsspørgsmål kan blive afklaret. Testamentet rettes herefter til i overensstemmelse med dine ønsker og du vil, afhængigt af rettelsernes omfang med videre modtage det endelige testamente som PDF.

Du printer testamentet ud på almindeligt brevpapir i to eksemplarer samt en forside. Dette tager du med til notaren som påtegner testamentet og sikre sig at det er den korrekte person som opretter testamentet (i denne forbindelse skal der fremvises billedlegitimation). Det koster kr. 300,- som afregnes direkte med notaren. Du får det ene eksemplar med hjem med påtegning. Det andet eksemplar beholder notaren som herefter aktiverer testamentet til det bliver relevant.


Er du I tvivl om noget, så kontakt os pr. mail eller telefon.

Testamente
Fast pris kr. 2.800,-

Sådan gør du


START DIN BESTILLING HER
Hvem ønsker du at oprette testamente med?

Herunder skal du vælge om du ønsker at oprette testamente med henholdsvis din ægtefælle, samlever eller alene

Bestil en fremtidsfuldmagt online

Scroll til toppen